RSS FaceBook Google+ Twitter

Aplicatii care consuma bateria telefonului

Aplicatii care consuma bateria telefonului

Telefoanele din ziua de astazi, ar putea fi numite altfel, pentru ca ele servesc prea putin pe post de telefoane. Mai degraba, ele sunt niste computere mici, pe care le purtam in buzunar. Putem trimite mesaje, naviga pe internet, ne putem vedea cu prietenii si familia live,putem juca diferite jocuri si viziona filme si clipuri de calitate.

Dar pentru a putea face toate aceste lucruri, avem nevoie de suficienta energie. Totusi, nu vrem sa ramanem fara baterie in mijlocul unei conferinte telefonice. Asa ca, am facut o lista cu lucrurile care epuizeaza bateria telefonului.

Jocurile

Cu totii am petrecut prea mult timp intr-o sala de asteptare, si plictisiti fiind, am scos telefonul si am inceput sa ne jucam. Dar jocul este o solutie pe termen scurt pentru plictiseala, care, consuma foarte mult din viata bateriei prin grafica flash si conectivitatea online. Daca vrei sa economisesti energie, trebuie sa te joci foarte putin, si sa gasesti o alta modalitate de a ucide plictiseala.

Facebook

Poate iti este greu sa crezi ca exista foarte multi oameni care nu intra constant pe Facebook. Social media este perfecta pentru a pastra legatura cu cei apropiati, sa vezi ce mai fac prietenii tai, si sa primesti cereri enervante pentru jocuri. Dar faptul ca intri si verifici constant pagina de Facebook, iti va consuma aproximativ 20% din baterie doar pana la pranz.

Luminozitatea ecranului

Acum exista telefoane cu un ecran gigantic, care sunt perfecte pentru vizionarea de filme HD, sau pentru jocuri tip consola. Desi este important sa vezi ceea ce faci, este posibil sa nu cunosti faptul ca luminozitatea maxima a ecranului iti consuma bateria. Daca nu incerci sa te bronzezi la lumina telefonului, ajuta la conservarea bateriei prin a diminua luminozitatea. Si nu mai folosi telefonul pe post de lanterna. Exista aplicatii pentru acest lucru.

Bluetooth

Accesoriile bluetooth sunt gadget-uri extraordinare care ne ajuta sa fim mai productivi pe parcursul zilei. Fie ca sincronizezi o pereche de casti wireless sau un microfon portabil, atasarea unui dispozitiv bluetooth este rapida si usoara. Dar daca nu folosesti bluetooth-ul, cel mai bine este sa il dezactivezi. Desi nu consuma foarte multa baterie, faptul ca il lasi activat si nu il folosesti este doar o pierdere de energie.

Gps

Unii dintre noi am fi pierduti fara Gps sau servicii de locatie. Dar daca ai activata locatia chiar si atunci cand nu ai nevoie, s-ar putea sa ramai fara baterie foarte repede.

If you like this blog

Lasa un comentariu pe FaceBook!

In cazul in care nu ai cont pe FaceBook