RSS FaceBook Google+ Twitter

Cum sa inveti codul rutier folosind chestionare auto

Cum sa inveti codul rutier folosind chestionare auto

Pentru doritorii de permis auto, partea de pregatire teoretica este adesea cea mai dificila. In ochii unui incepator fara experienta in trafic, codul rutier poate parea complicat si plin de informatii ambigue care pot reprezenta o adevarata problema la examen. Inainte de cresterea in popularitate a chestionarelor auto online, singura metoda de studiu a codului rutier era parcurgerea materialului didactic pus la dispozitie de scolile de soferi si folosirea cartilor de teste auto care de multe ori erau prea vechi pentru a mai fi de actualitate.

In conditiile in care in Romania codul rutier este modificat uneori anual sau chiar de cateva ori pe an, cei care doreau sa obtina permisul de conducere ajungeau de multe ori sa pice examenul teoretic pentru ca studiau materiale neactualizate.

www.ODAT.ro te invata cum sa studiezi pentru examenul teoretic auto folosindu-te de accesul la internet si tehnologia moderna.

Chestionare online – de ce sunt o metoda atat de eficienta de studiu?

Conform www.ODAT.ro, chestionarele auto sunt o metoda de studiu recomandata de cei mai multi instructori auto cu experienta. Motivul pentru care acestea sunt atat de eficiente in aprofundarea cunostintelor de cod rutier si a altor notiuni teoretice importante pentru promovarea examenului teoretic are legatura cu metoda de studiu.

Chestionarele online promoveaza metoda de studiu prin repetare, una dintre cele mai simple si eficiente metode de studiu. Pentru obtinerea permisului de conducere este necesara o pregatire destul de riguroasa. Chestionarele functioneaza pentru ca forteaza doritorii de permis sa se confrunte cu aceleasi intrebari in mod repetat pana in momentul in care isi amintesc automat raspunsul in momentul in care vad intrebarea.

Acest raspuns automat antrenat prin completarea de chestionare online este in mod special util in momentul sustinerii examenului teoretic care este conceput pe sistemul de timp limita. Timpul pierdut pentru eliminarea logica a raspunsurilor gresite poate inseamna ca examinatul nu are timp sa termine toate intrebarile. De altfel, examenul teoretic este conceput in acest mod pentru a reflecta situatiile reale din trafic, cand timpul pentru a lua o decizie este foarte scurt.

Codul rutier mura in gura si chestionarele online

Pentru ca metoda de studiu prin rezolvarea de chestionare online sa fie cu adevarat eficienta, doritorii de permis trebuie sa aiba totusi o baza de cunostinte. In caz contrar, chestionarele vor fi rezolvate aleatoriu, iar progresul va fi mult mai lent.

Pentru a intelege codul rutier, incepatorii au nevoie de o abordare care sa nu para coplesitoare sau prea complicata. Codul rutier mura in gura este un exemplu de ebook conceput pentru a introduce treptat notiunile de cod rutier pe intelesul soferilor incepatori.

Dupa studierea acestui tip de material gandit special pentru usurarea aprofundarii informatiei, se poate trece la completarea de chestionare online. Avand deja o baza de cunostinte, chestionarele vor fi mai usor de rezolvat si pot ajunge chiar sa fie o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.

Important este ca in perioada de pregatire sa se puna in egala masura accent pe toate aspectele acoperite de lista de intrebari oficiale pentru examenul teoretic. Pe langa notiunile de cod rutier, doritorii de permis trebuie sa aiba si cunostinte de prim ajutor, conduita preventiva sau mecanica.

If you like this blog

Lasa un comentariu pe FaceBook!

In cazul in care nu ai cont pe FaceBook