RSS FaceBook Google+ Twitter

Masina de spalat Whirlpool AWO/C60100

Masina de spalat Whirlpool AWO/C60100

Modelul AWO/C60100 de la Whirlpool este o masina de spalat ideala pentru orice camin, pentru ca este eficienta, ieftina si cu o dimensiune standard. Deoarece este un model economic are clasa de eficienta energetica A++, cea de spalare este A, iar clasa de centrifugare este B. In program standard, consumul de apa in medie este de 49.

Luand in calcul raportul dintre pret si dotari acest produs este destul de multumitor si are pretul extrem de bun. Afisajul acestei masini de spalat AWO/C60100 este de tehnologie LED afisand functiile: etapa spalare, centrifugare si altele.

Prezentarea caracteristicilor pentru Whirlpool AWO/C60100

Masina aceasta de spalat haine are un nr de 18 programe in totalitate printre care se enumera si programul de spalare ultra rapida ce atinge 30 min cu viteza maxima.

Ca programe de spalare, modelul AWO/C60100 are programe precum consum redus de energie electrica, prespalare pentru haine foarte murdare, clatire intensiva, mod pt haine usor de calcat, Bumbac, Lana, spalat manual, multe altele..

Cu dimensiunile 84.5 x 59.5 x 52 si de culoare alb isi face usor spatiu in orice baie sau chiar bucatarie, completand casa atat din punct de vedere vizual cat si al utilitatii. Pe partea de centrifugare are 1000 rotatii/minut deci rufele vor fi stoarse multumitor.

Nivelul de zgomot constituie un avantaj si e acceptabil in timpul spalarii de maxim 59 dB(A). Cuva este produsa din Polipropilena, astfel nu veti avea probleme cu aparitia ruginii ei.

Ce beneficii aduce Whirlpool AWO/C60100

O functie de luat in seama e si selectorul ptr. centrifugare. Poate cel mai semnificativ beneficiul e pretul redus, fara dar si poate este una dintre cele mai bune alegeri daca intentionati sa va achizitionati o noua masina de spalat care sa fie si practica si usor de intretinut.

If you like this blog

Lasa un comentariu pe FaceBook!

Esti al doilea care lasa un comentariu!

  1. Laurentiu says:

    Daca reuseau sa impuna o clasa energetica de tip A+ si sistemului de centrifugare, acest model chiar era unul economic. Per total, este o masina de spalat cat se poate de buna si are un pret corect pentru ceea ce ofera.

In cazul in care nu ai cont pe FaceBook