Cand ne gandim la intimitate, mintile noastre se indreapta automat la aspectul sexual. Oh, nu te mai uita asa. Stii si tu ca te-ai gandit la prostioare in momentul in care ai citit cuvantul intimitate. Adevarul fie spus, sexul este un element important al intimitatii.

Intr-adevar, pe langa sarcina, este cel mai apropiat lucru pe care il vei face cu o alta persoana. Dar este sexul singura cale prin care oamenii pot gasi intimitatea? Raspunsul este nu. Intimitatea se construieste prin mai multe abordari diferite. Iata o lista si, acum, zburati, micutilor! Mergeti si gasiti-va intimitatea langa persoanele pe care le iubiti!

Calatoriile

Aventurile impreuna cu partenerul vor fi foarte distractive, iar asta este un fapt. Va fi foarte palpitant sa vedeti lumea si sa descoperiti toate lucrurile minunate pe care diferitele culturi le au de oferit. Veti crea o legatura. Veti forma amintiri.

Veti face nenumarate poze si veti primi infinit de multe aprecieri pe Instagram; dar, totodata, veti deveni mai intimi unul fata de altul prin cai mai putin romantice. In primul rand, mersul la toaleta.

Fiecare dintre voi va avea nevoie sa mearga la toaleta, iar acest lucru va va aduce mai aproape unul fata de altul. Daca nu locuiati impreuna inainte de vacanta, ai putea descoperi ca partenerul tau prefera sa se trezeasca foarte devreme si canta in liniste Mr. Sun.

Ai putea sa dezvolti ganduri criminale din cauza faptului ca este atat de fericit/fericita dimineata sau din cauza faptului ca se refera la soare precum Domnul Soare.

Ati putea invata impreuna si ai putea intelege modul in care persoana de langa tine percepe lucrurile, ceea ce este mereu interesant de vazut.

Poate ca are o pasiune pentru istorie, iar tu preferi sa te intinzi la soare pentru cateva ore, facand nimic. Veti invata sa faceti compromisuri in aceasta vacanta, iar tu iti vei testa abilitatea de a lua decizii pentru amandoi, ca o echipa. Inevitabil, aceste lucruri va vor aduce la un alt nivel de intimitate.

Companie

Cand unul se imbolnaveste, celalalt va veni sa ii tina companie si sa se asigure ca isi ia medicamentele sau ca bea destula apa. Drumurile pana la magazin sunt o aventura!

Lucrurile mondene pe care le facem de-a lungul vietii ne aduc mai aproape de persoanele langa care ne vedem pentru totdeauna, pentru ca fiecare dintre activitatile respective capata un loc special in vietile noastre. Viata nu este mereu plina de lucruri amuzante. Chiar si partile mai plictisitoare ne pot apropia.

Transparenta emotionala

Faptul ca simti destul confort pentru a plange, pentru a tipa si a rade intr-un mod prostesc in fata partenerului demonstreaza ca ati ajuns la un nivel superior de intimitate. Nu iti mai este teama sa ii arati cine esti tu cu adevarat. Astfel, se formeaza o intimitate bazata pe incapacitatea ta de a-ti mai ascunde sentimentele in fiecare moment.

Va impartiti legatura

Daca faceti copii, va apropiati ca familie. Daca invitati prieteni pentru seara de jenga, intariti legatura intre prieteni. Nu numai ca formati o intimitate intre voi doi, dar mariti intimitatea pentru intregul trib.

Rezolvati conflicte

Solutionarea conflictelor va conduce la intarirea intimitatii, deoarece ambii va veti gandi la metode prin care puteti pune capat certei. In final, o solutie la problema va va ajuta sa va iubiti mai mult si sa creati o legatura mai stransa. Pe langa asta, cum suna sexul de impacare?

Nuditatea

Nu este ciudata. Nu este deranjanta. Nu se uita la vergeturile tale si te judeca, nu te uiti la burta lui de bere si simti ca nu te mai atrage. Sunteti perfect confortabili unul fata de celalalt, ceea ce demonstreaza ca sunteti destul de apropiati pentru a stii ca acele imperfectiuni corporale nu inseamna absolut nimic. Intimitatea pe care o aveti depaseste o alunita mai ciudata sau acneea de pe spate.

Impartirea linistii

Un cuplu capabil de intimitate nu va simti nevoia sa umple momentele de tacere cu cuvinte. Se simt bine, confortabil chiar si in linistea aceluiasi spatiu. Nu exista tensiune in linistea lor, nu este niciodata apasatoare.

Apropierea fizica

Imbratisarile la orice ora, saruturile la orice ora sau dezmierdarile; fara a va gandi de doua ori. Nu trebuie sa cereti permisiunea, nu trebuie sa va intrebati daca faceti ceva gresit. Un cuplu care a gasit intimitatea creste in urma apropierii fizice si ambii stiu ca un sarut, o imbratisare sau tinutul mainii reprezinta metode silentioase de a spune Sunt aici pentru tine.

6 thoughts on “8 lucruri mai intime decat sexul ce vor sta la baza unei relatii fericite

  1. Ma bucur sa vad ca exista platforme care promoveaza constientizarea asupra problemelor legate de mediu. Articolul de pe Blax.ro ofera informatii valoroase despre modul in care putem contribui la protejarea planetei, precum reducerea consumului de resurse si adoptarea unui stil de viata sustenabil. Este responsabilitatea noastra sa actionam acum pentru a lasa o lume mai buna generatiilor viitoare.

  2. Articolul de pe site-ul Blax.ro abordeaza subiectul important al impactului schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator. Este impresionant cum autorii au reusit sa aduca in atentie aspecte precum defrisarile masive si poluarea care afecteaza planeta noastra. Sunt de acord cu ideea ca este necesara o implicare mai activa a fiecaruia dintre noi pentru a proteja natura si a stopa distrugerile provocate de activitatile umane.

  3. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de subiectul discutat. Este o lectura captivanta si educativa care merita citita cu atentie.

  4. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a abordat diverse aspecte ale subiectului si a oferit argumente solide pentru fiecare punct de vedere.

  5. Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului. Am invatat multe lucruri noi si acum pot sa aplic aceste cunostinte in practica.

  6. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii valoroase despre subiectul abordat. Autorul a reusit sa explice conceptele intr-un mod clar si usor de inteles.

Comments are closed.