Descoperă acum selecția vastă de dulapuri de arhivă și vestiare de la MOBILATO, disponibile cu reduceri de până la 20%. 

Perfecte pentru birouri, ateliere sau orice spațiu care necesită organizare eficientă, aceste soluții de stocare sunt concepute pentru a maximiza spațiul și pentru a îmbunătăți accesibilitatea la documente și echipamente.

Explorează varietatea de dulapuri și vestiare la MOBILATO

Dulapuri de arhivă

Esențiale pentru orice birou care dorește să păstreze documentele organizate și în siguranță, dulapurile de arhivă de la MOBILATO sunt disponibile în mai multe stiluri:

 • Dulapuri cu sertare pentru dosare suspendate: Aceste dulapuri sunt perfecte pentru păstrarea documentelor importante ordonate și ușor accesibile, disponibile în variante cu două, trei sau patru sertare.
 • Dulapuri cu uși batante sau glisante: Oferă un acces facil la conținut și pot fi echipate cu rafturi ajustabile pentru a se adapta nevoilor specifice de stocare.

Vestiare

Ideale pentru spații unde angajații au nevoie de un loc sigur pentru a-și păstra efectele personale, vestiarele de la MOBILATO sunt robuste și durabile.

 • Vestiare metalice: Construite pentru a rezista în medii solicitante, aceste vestiare sunt ideale în fabrici, săli de sport sau școli.
 • Vestiare multicompartimentate: Oferă multiple opțiuni de stocare într-o singură unitate, eficientizând spațiul și oferind angajaților spații individuale de depozitare.

Beneficiile alegerii dulapurilor și vestiarelor de la MOBILATO

 1. Calitate durabilă: Realizate din materiale de înaltă calitate, dulapurile și vestiarele noastre sunt proiectate să reziste uzurii și să ofere ani de serviciu fiabil.
 2. Design adaptabil: Cu o gamă largă de dimensiuni și configurații, produsele noastre pot fi integrate ușor în orice spațiu de lucru, oferind o soluție personalizată pentru nevoile de stocare.
 3. Securitate îmbunătățită: Multe din dulapurile și vestiarele noastre includ sisteme de încuiere sofisticate, asigurând că documentele și bunurile personale sunt păstrate în siguranță.
 4. Prețuri accesibile: Beneficiază de reducerile de până la 20% pentru a-ți reechipa biroul sau spațiul de lucru cu soluții de stocare care nu compromit calitatea.

Cum să alegi dulapurile de arhivă potrivite și utilizările lor diverse

Alegerea dulapurilor de arhivă adecvate pentru biroul sau spațiul tău de lucru poate avea un impact semnificativ asupra eficienței și organizării. Iată câteva sfaturi esențiale care te vor ajuta să faci selecția corectă și să explorezi diversele utilizări ale acestor piese esențiale de mobilier.

Sfaturi pentru alegerea dulapurilor de arhivă

1. Evaluarea nevoilor de stocare: Înainte de a cumpăra, gândește-te la volumul și tipul de documente sau materiale pe care trebuie să le stochezi. Aceasta te va ajuta să determini mărimea și numărul de compartimente necesare.

2. Consideră spațiul disponibil: Măsoară cu atenție locul în care planifici să plasezi dulapul de arhivă. Asigură-te că ai suficient spațiu pentru deschiderea completă a ușilor sau sertarelor, fără a obstrucționa alte zone de trafic sau acces.

3. Alege materialul potrivit: Dulapurile de arhivă sunt adesea fabricate din metal sau lemn. Metalul este ideal pentru mediile mai solicitante și oferă o securitate sporită, pe când lemnul poate fi mai potrivit în spații de birou tradiționale sau executive, unde estetica este la fel de importantă ca funcționalitatea.

4. Optează pentru caracteristici de securitate: Dacă documentele pe care urmează să le stochezi sunt confidențiale, alege dulapuri de arhivă care oferă opțiuni de securitate îmbunătățite, cum ar fi încuietori robuste sau sisteme de securitate electronică.

5. Consideră accesibilitatea: Alege dulapuri care permit o organizare logică și acces ușor. Sertarele pentru dosare suspendate, de exemplu, îți permit să organizezi documentele vertical, facilitând găsirea rapidă a informațiilor necesare.

Dulapuri pentru birou de la Mobilato la preturi promotionale.

Utilizările dulapurilor de arhivă

 • Pentru documente importante: Dulapurile de arhivă sunt esențiale pentru păstrarea securizată și organizată a contractelor, înregistrărilor financiare, dosarelor personale ale angajaților și altor documente importante.
 • Depozitarea suplimentelor de birou: Pe lângă documente, aceste dulapuri pot fi utilizate pentru a stoca consumabile de birou, cum ar fi hârtie, cartușe de cerneală, instrumente de scris și alte materiale necesare în viața de zi cu zi la birou.
 • Echipament electronic și medii de stocare: Dulapurile de arhivă robuste sunt, de asemenea, excelente pentru păstrarea sigură a echipamentelor electronice, cum ar fi laptopuri sau tablete, precum și a suporturilor de stocare externe, care necesită protecție împotriva furtului sau deteriorării.
 • În spații comerciale și ateliere: Dulapurile de arhivă pot fi folosite pentru a păstra organizate și la îndemână instrumente, manuale de operare sau cataloage de produse, facilitând accesul rapid și eficient al personalului la resursele necesare.

Experiența de cumpărături simplificată la MOBILATO

Vizitează mobilato.ro pentru a explora gama noastră de dulapuri de arhivă și vestiare. Platforma noastră ușor de navigat îți permite să vizualizezi detaliat fiecare produs, să compari opțiuni și să plasezi comenzi într-un mod rapid și sigur. 

Cu procesul nostru eficient de comandă și livrare, echiparea spațiului tău profesional nu a fost niciodată mai simplă.

Alege MOBILATO pentru a aduce ordine, eficiență și stil în spațiul tău de lucru. Fie că este vorba de un birou tradițional, un spațiu industrial sau orice alt mediu care necesită soluții de stocare robuste și accesibile, MOBILATO este partenerul tău de încredere. 

Profită acum de ofertele noastre speciale și transformă modul în care organizezi spațiul de lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *